Bilka.dk Logo

Mænd

Køb tøj til mænd – bukser, shorts, skjorter, jakker og meget mere. Køb herretøj online nu hos Bilka. Mange størrelser. Gode priser.

Herretøj

Her finder du moderigtigt tøj til mænd. Vi fører mange klassiske modeller indenfor jeans, skjorter, t-shirts og andet tøj til mænd, der passer til både hverdag og fest. Vores tøj kommer både i små og store størrelser – vi fører også tøj til store mænd - så der er også en størrelse, der passer dig.

Spar 75% på herretøj

 

Billige jeans i god kvalitet

Jeans – eller cowboybukser, som mange også kalder bukserne af denim – er en klassiker indenfor bukser. Årssagen til, at de er blevet så populære er, at de både er komfortable, slidstærke og en sikker klassiker, der aldrig går af mode. Derfor finder vi dem også i de fleste mænds garderober. Jeans fås i mange forskellige farver, mærker, prisklasser og modeller. Her hos Bilka.dk kan du købe billige jeans af høj kvalitet. 

Husk den energivenlige tørretumbler

Et par gode jeans og en nystrøget skjorte, mere skal der nogle gange ikke til for at opnå det helt rigtige look. At undertøjet er lækkert, blødt og i en god bomuld gør dog heller ikke noget. For at bevare det blødt og lækkert og give det en lang levetid er det vigtigt at tøjet behandles og plejes korrekt. Når tøjet vaskes og tørres bliver det rent og blødt, men det slider også på tøjet. Det er derfor vigtigt med en god og energivenlig tørretumbler for både at passe på dit tøj, men også for at spare penge. Der er nemlig stor forskel på strømforbruget blandt de forskellige tørretumblere.