Bilka.dk Logo

Kvinder

Køb dit dametøj online hos Bilka. Bukser, bluser, sko, kjoler og meget mere. Stort udvalg i rigtig mange størrelser - også til store kvinder.

Dametøj online

Her på siden finder du vores store udvalg af dametøj online til kvinder. Vi fører dametøj til kvinder i alle størrelser, højder og drøjder. Du finder også tøj til store kvinder. Vores tøj er lavet til den moderne kvinde, der gerne vil se godt ud – uden at gå på kompromis med snit og kvalitet, derfor følger vores dametøj altid tidens modetrends og er lavet i gode og behagelige materialer.

Spar 75% på dametøj

 

Dametøj til hverdag og fest

Hele året fører vi den populære basic collection. Basic-varerne er det basale dametøj, som mange kvinder foretrækker at have i klædeskabet. Det er klassikere, der aldrig går af mode. Vores dametøj varierer efter sæsonens farver, men basic-dametøjet består som oftest af ensfarvede bukser, nederdele, leggins, t-shirts, trøjer, cardigans og meget mere. Fordelen ved basic-dametøj er, at disse klassiske modeller aldrig går af mode og let kan kombineres på kryds og tværs til både hverdag og fest.

En vaskemaskine kan gøre underværker for dit tøj

Nyt tøj er fantastisk, men glæden ved en god t-shirt eller en lækker cardigan bliver næsten større jo længere tid man har haft den, og de gode stykker tøj bliver nærmest uundværlige. Det er derfor vigtigt at behandle tøjet efter vaskeanvisningerne og så skånsomt som muligt for at bevare former og farver. Med en god vaskemaskine kan du vælge de rigtige vaskeprogrammer og samtidig spare på vand og vaskemiddel, da nyere vaskemaskiner er mere miljøvenlige.