Bilka.dk Logo

Guldmærker

 

Saml Guldmærker til køkkenudstyr fra Pyrex® og Pyroflam®

I perioden fra den 10. maj 2014 til og med den 15. august 2014 kan du samle guldmærker til køkkenudstyr fra Pyrex® og Pyroflam®

Pyrex® har eksisteret siden 1915 og er med sine næsten 100 år et anerkendt mærke indenfor kogegrej. Pyrex® produkter er produceret i Frankrig og er særlig kendt for sine ovnfaste produkter, der bl.a. dækker bageforme, ovnfaste fade og opbevaring. Pyrex’® produkter er designet med dine behov i tankerne. Alle produkter har nyttige, tidsbesparende og innovative funktioner, der har til formål at gøre madlavning en stress-fri og behagelig tid. Du vil finde smarte løsninger indenfor Pyrex® produkterne, som alle er af høj kvalitet.

I Karolines Køkken® vil vi gerne inspirere til gode smagsoplevelser gennem produkter, services og opskrifter. Vi har testet Pyrex® og Pyroflam® produkterne i vores køkken – og de er et godt udgangspunkt til at lykkes med madlavningen. God fornøjelse!

For hver 40 guldmærker du samler, får du op til 70% rabat på et Pyrex eller Pyroflam produkt. Du kan vælge mellem 9 forskellige produkter.
Der er ingen begrænsninger på, hvor mange Pyrex® eller Pyroflam® produkter, du kan samle guldmærker til.
Guldmærkerne uddeles fra den 10. maj 2014 til og med den 15. august 2014.
Fyldte samlehæfter kan indløses til og med den 22. august 2014.

Køb på Bilka.dk og få guldmærker
Når du handler på Bilka.dk og Salling.dk, bliver du ikke snydt for guldmærker. Du skal blot medbringe et print af din faktura og henvende dig i Kundeservice, hvor du vil få dine guldmærker udleveret. Du kan få guldmærker udleveret i enten Bilka, føtex eller Salling.

Læs mere om kampagnen her