Bilka.dk Logo

Levering

Vi betaler også fragten til din adresse uanset beløb på nedenstående kategorier
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OBS Fri leveing med fragtmand sker kun til første dør i din bygning.

Vi betaler fragten til Bilka, føtex og Netto via SwipBox

Når du handler på Bilka.dk, betaler vi fragten med Klik&Hent via SwipBox. Det betyder, at du kan købe udvalgte varer på Bilka.dk og få dem leveret til nærmeste føtex, Bilka og mere end 200 Netto-butikker helt gratis. I butikken er der opstillet en SwipBox, hvortil din ordre vil blive sendt, så du kan hente den samtidig med, at du foretager dine indkøb. Læs mere om Klik&Hent her. 

Køb og prøv en sofa

Når du køber en sofa på Bilka.dk, har du mulighed for kvit og frit at returnere den i op til 30 dage efter købet, såfremt sofaen ikke levede op til dine forventninger. Retur kan foregå via fragtmand eller i et af Bilka’s varehuse. Det eneste vi forudsætter for tilbagekøb er, at sofaens stand skal godkendes af os for skrammer, skader og slid pga. forkert eller kraftigt brug. Læs mere om kampagnen her.

Levering til GLS Pakkeshop - 29 kr. i levering pr. ordre.

Vælger du levering til GLS Pakkeshop, får du mulighed for at få din vare leveret til en af de tre GLS Pakkeshops i nærheden af dig. Du finder Pakkeshops i butikker over hele landet - for eksempel i kiosker, tankstationer og Bilka.

Du modtager en SMS, så snart din pakke er klar til afhentning. Du kan benytte GLS Track & Trace og GLS’ app i Apple App Store. Husk du skal fremvise gyldigt billede-ID ved udlevering af din ordre.
 

Levering af Post Danmark -  29 kr. i levering pr. ordre.

Vælger du levering med Post Danmark, kan du benytte Post Danmarks Track & Trace og Post Danmarks app i iTunes App Store eller Google Play Store. Du betaler kun for én pakke pr. ordre uanset antal varer, du køber.

Du skal underskrive ved udlevering og kan blive bedt om at fremvise billede-ID. Er du ikke hjemme, lægger postbuddet besked om, at din ordre kan hentes efterfølgende dag på det nærmeste posthus.

Alle bøger leveres for kun 29 kr. pr. ordre og sendes som flexlevering. Dvs., at postbuddet vurderer, om det er forsvarligt at lægge din pakke på bopælen, ellers køres den til nærmeste posthus. Alternativt kan du tilmelde dig servicen Modtagerflex. Med Modtagerflex placerer postbuddet din(e) pakke(r) på et aftalt sted, såfremt du ikke er hjemme. Læs mere her. 
 

Levering af fragtmand

Større varer og varer, som vejer mere end 20 kg., må af sikkerhedshensyn ikke sendes med Post Danmark og leveres til GLS pakkeshop. Derfor har vi en række samarbejdspartnere, som transporterer din bestilling til dig.
 

Hoveddør i gadeplan kl. 8-21 - standardlevering

Prisen for leveringen afhænger af produktets størrelse og vægt. Du kan se prisen på leveringsvalgssiden samt under fanen 'Leveringspris- og tid' på produktet.

Vi leverer dine varer til førstkommende hoveddør ved jorden i dit hus eller etageejendom. Chaufføren går ikke indenfor i dit hjem med varerne. Har du indtastet dit mobilnummer, modtager du aftenen før levering en sms med et 4-timers interval for levering. Desuden ringer chaufføren ca. 30 min. før levering.

Er du ikke hjemme til at modtage din levering, kan der arrangeres en genlevering mod et gebyr på 50 kr.
Du skal underskrive og fremvise gyldigt billede-ID for udlevering af din ordre.

Ved levering af brænde, drivhuse, planter og kranleveringer behøver du ikke være hjemme på leveringstidspunktet. Chaufføren læsser varene af på en passende og forsvarlig placering.
 

Leveringstilvalg med levering af fragtmand

 
Det er muligt at tilkøbe nedenstående tillægsydelser ved levering med fragtmand. Prisen for levering samt tillægsydelse afhænger af produktets størrelse og vægt.

Opbæring til hoveddør i etagebygning kl. 8-21

Vi bærer dine varer op til din hoveddør, hvis du bor i etageejendom. Chaufføren stiller varerne udenfor døren på etagen og går ikke ind i dit hjem. Har du indtastet dit mobilnummer, modtager du aftenen før levering en sms med et 4-timers interval for levering. Desuden ringer chaufføren ca. 30 minutter før levering.

Levering til hoveddør i gadeplan inden for 2 timers interval fra kl. 8-16
Vi leverer dine varer til førstkommende hoveddør ved jorden i dit hus eller etageejendom inden for et 2-timers interval. Chaufføren går ikke indenfor i dit hjem med varerne. Desuden ringer chaufføren ca. 30 minutter før levering.

Opbæring til hoveddør i etageejendom inden for 2 timers interval fra kl. 8-16

Vi bærer dine varer op til din hoveddør inden for et 2-timers interval, hvis du bor i etageejendom. Chaufføren stiller varerne udenfor døren på etagen og går ikke ind i dit hjem. Desuden ringer chaufføren ca. 30 minutter før levering. 
 

 

Kranlevering 

Varer som legetårne, sand, grus, carporte og lign., bliver leveret som storgods. Varerne bliver leveret som kantstenslevering, og der kræves ikke underskrift. Derfor behøver du ikke være hjemme på leveringsdagen. Fragtmanden læsser af på en passende placering.

Leveringsmulighederne for det enkelte produkt kan ses i fanebladet "Leveringspris og -tid" på produktets detaljeside. Har du flere produkter i en ordre, kan det ændre på de endelige leveringsmuligheder. De nøjagtige leveringsmuligheder og -priser for din ordre ser du, når du skal træffe leveringsvalg.