Bilka.dk Logo

Titanfall - gigantiske forventninger

Titanfall er et helt nyt spil, der er blevet udviklet af Respawn Entertainment, der består af flere tidligere spiludviklere fra Call of Duty-serien. Der er derfor lagt op til et brag af en succes når spillet udkommer den 13. marts i Danmark. Blandt andet har den populære computerspilsekspert og analytiker, Michael Pachter, udtalt at han forventer op mod 10 millioner solgte eksemplarer. Det er på trods af spillet udelukkende udkommer til PC, Xbox One og Xbox 360.

Og hvad endnu vildere er - Titanfall har allerede vundet mere end 75 forskellige priser. Og det er før spillet er blevet udgivet - wow!
 

Udforsk fremtidens online multiplayer gameplay med Titanfall

Titanfall er et futuristisk FPS-spil, hvor tempoet er actionspækket, du kan styre mechas og løbe på vægge. Det er altså fart over feltet, når du bliver suget ind i Titanfall-universet. Spillet finder sted på en krigshærget planet, hvor du som spiller enten kan være pilot eller en Titan-mecha (robot, der er menneskestyret af personen der sidder i den). Men det helt unikke ved dette gameplay, er at spillet foregår online, men med alle de fede kampagner og storyline som du kender fra singleplayer-delen af andre spil. 

 

Se den fede Titanfall YouTube trailer, der viser det unikke gameplay.

 

Titanfall (3)

Titanfall (3)

Unikt online multiplayer gameplay

At Titanfall er opbygget som et online-multiplayer spil, men har taget de vigtigste elementer med fra singleplayer, skaber noget helt specielt. Der er nemlig stadig fokus på ting som storyline, hvilket ellers er en sjældenhed for online multiplayer spil.

Der kan deltage op til 12 spillere på samme tid i spillet. Når spillerne kommer ind i spillet er der en timer, som definerer hvor lang tid man skal vente før man kan overtage en af titanerne (mechas). Denne tid kan nedsættes ved at skyde dine modstandere. Når du først har spillet noget tid, og overtaget forskellige titaner, så vil du hurtigt bemærke, at disse er forskellige - hver med unikke evner og superkræfter.  

Glæd dig til Titanfall kommer til PC, Xbox One og Xbox 360, og giver en helt ny form for multiplayer gameplay.

Luk